0,00
0 ks
Menu
/ Prostorové vůně / Náplně pro interiérové vůně / Rituals / Náplň pro vonné tyčinky Cotton Blossom 1000 ml

Náplň pro vonné tyčinky Cotton Blossom 1000 ml

1116205
Pro nákup produktů značky Rituals je nutné se přihlásit
Produkty značky Rituals prodáváme výhradně formou velkoobchodu firemním zákazníkům v oblasti hotelnictví a ubytovacích zařízení. Splňujete-li požadavky, zaregistrujte se prosím do našeho B2B portálu. Po potvrzení nastavení účtu z naší strany vám bude umožněno provést nákup. Děkujeme za pochopení.
Potřebujete nabídku na míru?
Kontaktujte nás
technické Parametry

Další informace

Objem:

1000 ml

Balení:

4 ks

NÁPLŇ PRO VONNÉ TYČINKY COTTON BLOSSOM 1000 ML

NÁPLŇ PRO VONNÉ TYČINKY COTTON BLOSSOM 1000 ML oblíbené kosmetické značky Rituals promění vaše hotelové prostory v oázu klidu. Kolekce Cotton Blossom přináší jemné a svěží vůně, které navozují pocit klidu a pohody.

Dopřejte svému hotelu jemnou a osvěžující atmosféru s náplní pro vonné tyčinky Cotton Blossom. Tato náplň o objemu 1000 ml je ideální pro dlouhodobé použití a je navržena tak, aby zajistila nepřetržitou, příjemnou vůni. Květ bavlníku, charakteristický svou lehkou a pudrovou vůní, přináší klid a pohodlí do jakéhokoliv interiéru.

Náplň obsahuje sofistikovanou směs sametově sladké mandarinky, jemného jasmínu, tuberózy a fialky, která se snoubí se santalovým dřevem a balzamikovými tóny. Tento produkt je ideální pro vytvoření elegantního a uklidňujícího prostředí ve vašich hotelových pokojích nebo společných prostorách.