0,00
0 ks
Menu
/ RITUALS / The Ritual of Jing / dávkovací systém / Mýdlo na ruce Jing 300 ml

Mýdlo na ruce Jing 300 ml

1116687
Pro nákup produktů značky Rituals je nutné se přihlásit
Produkty značky Rituals prodáváme výhradně formou velkoobchodu firemním zákazníkům v oblasti hotelnictví a ubytovacích zařízení. Splňujete-li požadavky, zaregistrujte se prosím do našeho B2B portálu. Po potvrzení nastavení účtu z naší strany vám bude umožněno provést nákup. Děkujeme za pochopení.
Potřebujete nabídku na míru?
Kontaktujte nás
technické Parametry

Další informace

Objem:

300 ml

Balení:

20 ks

MÝDLO NA RUCE JING 300 ML

MÝDLO NA RUCE JING 300 ML z oblíbené kosmetické značky Rituals svou vůní osloví smysly každého vašeho hosta a přispěje k celkovému pocitu pohody. The Ritual of Jing je inspirován starobylým čínským pojmem jing, který představuje klid, ticho a vyrovnanost. Pomůže každému najít cestu k vnitřnímu míru a vyrovnanosti.

Každé mýdlo je pečlivě vyrobeno s ohledem na kvalitu a péči o pokožku. Díky unikátnímu složení posvátného lotosu, který je symbolem čistoty a jujube, jehož semena se v čínské medicíně používají ke snížení stresu, se stará o hydrataci a dodává pokožce svěžest a jemnost.

Tento produkt se stane symbolem Vaší péče o hosty a podtrhne kvalitu Vašich služeb, což zajistí, že se k Vám hosté budou rádi vracet.